About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Magtens Stad

RPG system: LARP
Participants: 150-300 players

Organized by

Einherjerne

By

OrganizerChristian Antonsen
OrganizerAllan Davidsen
OrganizerRasmus Hornbæk
OrganizerSune Jensen
OrganizerAnne H. Johansen

Description

Vision
Målet med Magtens Stad er at lave et drama baseret konflikt scenarie, der kan involvere alle de forskellige spilgrupper i scenariet i en overordnet konflikt, hvor der er mulighed for selv at vælge hvordan man vil deltage.Hvad betyder det så når vi bruger et ord som drama baseret konflikt scenarie?

Den ene del: KONFLIKT, er let at forklare. Dette er ikke et scenarie, der handler om at hygge sig eller klappe kål, det her er et scenarie der handler om mennesker og deres ambitioner og hvad de er klar til at gøre for at udleve dem. Kongerne vil have retten og magten, stormænd vil have hævn for mange års mord og krig, handelsfolkene vil have stridighederne til at forsætte og borgerne bakker deres handelshuse op, så at velstanden kan vokse yderligere og deres fri stad kan hytte dens eget skind.

Jamen dræber alle folk så ikke bare deres fjender i deres senge og afslutter konflikter før de starter?

Det er her hvor scenariets anden del kommer ind: DRAMA. Til Magtens Stad vil vi have store armbevægelser, offentlige overfald og vold. Vi vil have folk der siger hvad de vil gøre og gør hvad de siger. Det er ikke et scenarie om fedtspille og vise sin hånd i sidste øjeblik hvor ingen kan gøre noget ved det. Det gælder ikke om at vinde i skjul for at kunne prale til efterfesten, men at udøve sine konflikter gennem drama.

Enhver god historie har en start, en midte og et klimaks, hvilket vi vil bede alle vores deltagere om at skrive sig bag øret. Ikke dermed sagt at en konflikt skal trækkes i langdrag uden grund, men at man skal prøve at afholde klimaks til man er nået igennem starten og midten.

Lyder det kompliceret? Det er det også, men vi tror på det bedste i vores spillere og arrangørerne vil være der gennem hele processen til at give gode råd og guide folk indtil spillet starter.

Derudover er der flere måder at deltage i konflikterne alt efter hvad man spiller, men jo højere på strå man er i settingen, jo mere forventer vi af folks evne til at spille KONFLIKT og til at spille DRAMA…

Vi ser frem til at se dig give den gas til Magtens Stad…

Runs 🗺️

14. - 16. July 2016🗺️Rosenholt Spejdercenter, Denmark

LinksSend corrections for this page