About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Grevinden af Skumring

RPG system: D&D 3rd Edition

By

✏️Troels Ken Pedersen

Description

Arthur er konge! De saksiske horder er slået tilbage, men kongens våbenbroderskab, ridderne af det Runde Bord, har ingen grund til at sidde på Camelot med hænderne i skødet. Der er endnu megen uret i riget, røverriddere, uhyrer og troldtøj boltrer sig. Derfor har kongen sendt sine riddere ud, alene eller i små grupper, for at rette uret hvor de skulle møde den, frelse skønjomfruer, beskytte uskyldige og værne om Troen.

Dog er ikke alt på vej mod større lykke og retfærd. Da Arthur slog sakserne, var det som leder for en samling af alle kræfter i landet, også de gamle, dunkle kræfter fra skov og høj. Med Arthurs iver for at sprede kirkeklokkernes klang over hele Britannien føler druiderne, elverfolket og troldkvinderne, at de måske har betalt en lidt for høj pris for fred. Arthurs halvsøster, troldkvinden Morgan, har sågar forsøgt at myrde Arthur...

Men det er er ikke noget som synderligt bekymrer de brave riddere eller deres ædle skønjomfruer. De har retten og frelsen på deres side, og fremragende eventyr venter forude. Fremad, i kongens navn!

Played at

Viking-Con 20 (2001)


Send corrections for this page