About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

123-scenarierne

By

OrganizerAsger Hansen
OrganizerTorben Ussing

Description

Tik tak tik tak tiden går. Minutterne flyver af sted. "Hvorfor disse ord? Fuck! det går bare ikke!" 45 minutter tilbage. "ARRRRHHH hvor går tiden da hurtigt. De andre er nok færdig nu!"
Hånden glider hen over papiret og danner usammenhængende ord. Tre stykker papir ligger foran ham med hver deres ord på. Tik tak tik tak tiden går.
Sveden løber ned af ryggen på ham, da han bliver ramt af forfatterens ånd. Personer og handling kommer sammen i en større mening. Plottvist på plottvist rammer hans hjerne. Hans læber fortrækkes i et smil. "Nu har jeg det. Bare lad de spillere komme, jeg skal vise dem hvem der styrer."

Så er det tid til at prøve kræfter med kunsten at skrive et scenarie. Men bare for at det ikke skal være for let. Så har du kun 123 minutter til at skrive det og bagefter spille det med en flok forventningsfulde spillere. Men for at du ikke kan snyde trækker du tre stikord: en ting, et sted og en person (i bred forstand), der skal indgå i scenariet.
Er det en udfordring du tør at tage op. Så meld dig hvis du tro du kan stå for presset.
Kære spiller
Ja! Hvis du har lyst til at prøve lykken og blive udsat for nogle syge ideer. Så meld dig som spiller. Der skal bruges 5 spiller per hold. Holdene og forfatter/GM vil blive sammensat via lodtrækning bare for at sætte prikken over i'et.
Så vi har brug for dig, for at dette skal kunne lade sig gøre.

Det vil være første gang at et 123 minutters scenarie vil blive spillet på en con. Ideen stammer fra Viking Con, hvor den første gang så dagens lys i ´99, men de scenarier er aldrig blevet spillet på connen. Men vi tager skridtet videre. Så tilmeld dig.

Grundlægger: Bjarne Sinkjær http://www.bjsink.dk/site_html/123_scenarier.htm
Ideen til Vintersol 2010: Torben Ussing og Asger Hansen
Tid: Vi starter 140 minutter før blokken starter med at trække ord

Played at

Vintersol (2010)


Send corrections for this page