Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Fredsbevarende Mission

(AKA: Fredsskabende Mission)

RPG system: LARP

By

✏️Frank Oddersborg

Description

Har du tit spekuleret på, hvordan det er at være i (Eks)Jugoslavien for tiden? Nu har du chancen for at opleve og måske overleve fire timer ved fronten.

Survival Game er et tilbud til alle interesserede. Der vil være en opvisning lørdag kl 11-12 og bagefter mulighed for selv at prøve livet ved fronten. Scenariet tager sit udgangspunkt i Balkan-situationen. Deltagerne deles i to grupper - hver med deres mission. Eventyret foregår noget væk fra skolen.

I eventyret bruges 6mm. bløde luft-våben med farve-patroner, der er ufarlige at bruge. Men da man altid kan komme til skade når man leger røvere og soldater, kræver vi at alle deltagere er over 16 (medbring legitimation). Samtidig fralægger vi os ethvert ansvar for skader.

Har du selv udstyr (kampuniform, 6 mm bløde luft-våben og godt fodtøj, dvs. militærstøvler og lign.), vil du komme først i køen, men der vil selvfølgelig også være plads til folk uden, da SG 5700 stiller en del våben og uniformer til rådighed.

Meld dig på til "Fredsskabende Mission" skriv evt. hvilken slags udstyr du selv tager med. Medbring 20 kroner til dækning af omkostninger og ID, så du kan bevise din alder (min. 16 år).

Played at

Spiltræf IX (1993)


Send corrections for this page