Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Slaget Om Thalathyn

RPG system: AD&D

By

✏️Matias Stuven

Description

Prolog

Kim var træt. Sammen med Avin, Lother og Veece havde de gået i snart 5 dage med får stop og næsten ingen søvn. De var gået tværs over dværgelandet Thalathyn og havde fået bekræftet de rygter, der hørtes. Det var sandt at dværgene var blevet fjendtligere. Men det så ikke ud til at være sandt at skovene nordøst for Omran skulel være fyldt til bristepunktet med væsener og onde mennesker.

Men hov! Hvad var det der lyste op i en lysning. Veece sneg sig langsomt derhenad. Der, midt i en enorm lysning stod en høj mand klædt i en sort silkekåbe. Omkring ham var dusinvis af bål tændt, men hvad der var mest iøjnefaldende var nok de ca. 100 zombier, som havde samlet sin en kreds rundt omkring ham. Veece indså at kongens rådgivere havde haft ret m.h.t. alt. De måtte straks returnere for at bekræfte disse rygter.

Idet de havde småløbet ca. 10 minutter, hørte Kim en dyb susen komme oppefra. Hun stoppede op for at se hvad det var. Hun udstødte et langt og frygteligt skrig da Kim indså at den næsten usynlige sorte drage havde kurs mod hende. Som en refleks, smed hun sig ned få øjeblikke før de kæmpemæssige kløer slog ud efter hende. Hun hørte en gurglen og nogle korte skrig, mens hun lå ned, men hun forblev liggende, paralyseret af dragen's hurtige angreb. Nogle få minutter efter turde hun igen rejse sig op. Op ad et træ lå halvdelen af Veece, langs stien lå Lotha's blodige krop, men Avin var ikke til at se.

Kim besluttede at vende hjem hurtigst muligt. I 3 dage gik hun uden at stoppe for at sove, indtil hun kom til passet, der førte til Irals. Der blev hun ført med hest og guide til Partesné hvor hun straks gik til kongens slot hvor der blev holdt en forårsfest. Hun skulle alligevel have lyttet til den spåkone hun havde opsøgt før de tog afsted. Hun havde sagt: "Din vej vil være besværlig, men fortvivl ikke for du vil se lys, men efter lys vil mørke sænke sig over din sjæl".

TriviaSend corrections for this page