Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

En mørk skygge

RPG system: Systemløst
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Neolysets kolde lys gav genskin i de mørke pytter af blod. Erik hostede endnu en klat blod op og væltede om på siden, før endnu et veltilrettet spark i maven fik ham til at skrige og
krumme sig sammen i smerte. Den metal beslåede støvle skubbede hans hoved bagover, og han så op i fjæset på den uniformsklædte betjent. "Hvor er Cecilie?" Han fik kun få sekunder at tænke i før endnu et spark ramte ham i ryggen. Han skreg. "Hvor ..."

Betjenten blev afbrudt, en mand i hvidt jakkesæt vinkede af ham. "Vi ved hvor hun er, så... tag dig af... ham..." Han gik hen til en limousine og satte sig ind. Han kørte bort og skuddet
druknede i proppen der gik af på champagnen. Cecilie var fundet, og når hun var ordnet så var der ikke flere løse ender der kunne binde ham til den sag. Han smilede og smagte på champagnen. I høj fart forlod limousinen stedet, og den velklædte mand bevægede sig stille tilbage mod sine vendte rammer, væk fra slummen og det fattige og håbløse. Det bløde varme lys fra den indre by spejlede sig i det blankpolerede metal da limousinen kørte op foran natklub Roselight. Han så ned på mobilen i hånden, "Jeg er ligeglad med hvad du gør ved hende, bare hun ikke overlever at se morgensolen". Han trykkede på send og steg ud af bilen, fotograflyset blinkede mod ham, dette var livet.

Dette scenarie vil foregå i en mørk tvistet version af vores egen verden få år fra nu i 2021. Scenariet vil følge eksistenserne i denne verden og hvordan deres liv og skæbne indvikles i hinanden og skaber en ny fremtid.

Men hvilken fremtid, vil den blive lysere, endnu mere forvitret mørk eller vil ændringen ikke være til at se. Alt dette vil du som spille være med til at skabe.

Played at

ESFROAG (2013)


Send corrections for this page