Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Mørke øjne

RPG system: Systemløst
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Hvordan kan du leve med hvad du har gjort, hvordan finder du hjem og hvad er hjem? Dine hænder har gjort dette, din forstand har sagt de skulle, og hvad er prisen? Vi skal se os selv i øjnenen før vi dør, men hvad hvis døden ikke er den eneste der kigger tilbage på os...

Psykologien spiller en stor rolle for os, både som raske men også som syge. Hvad hvis den verden du kendte som være rask var syg, frygtelig syg og kuren ikke var at finde.

I dette scenarie vil jeg arbejde med forhold, psykologiske effekter og tvinge karaktererne ud i psykologiens udkanter og vende op på hvad de tror er virkeligt og hvad der er fantasi.

Scenariet vil blive intens og meget tæt på, i vil spille forhold både på godt og ondt og i vil skulle tvinge jer til at spille noget i ikke vil synes om. Træd tæt på mørket, træd ind i det og lad det opsluge din sjæl og træd så tilbage i lyset og sol dig.

Det kræver 100% ingame, stor selvdisciplin og mod at deltage, jeg vil forlange meget af jer og håber i vil gøre det samme af mig. Vi er tæt på så den magiske cirkel må være oppe hele tiden.

Played at

ESFROAG (2012)


Send corrections for this page