About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Et svært valg

RPG system: Firefly
Genre: Drama, Efterforskning, Sci-Fi
Participants: 1 GM, 3-6 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Når man flyver i Firefly universet finder man mange skæbner, som oftest lever de i en verden hvor de skal ballancere mellem hvem de er og hvem de kan vise udadtil de er. For nogen som tror på det god i andre og gerne vil hjælpe, er det svært at vælge mellem velgørenhed og overskud. For hvis man ikke tjener penge kan man ikke flyve, og hvis man ikke kan flyve kan man ikke hjælpe. Kaptajnen på de lille fragtskib Lucidity sider igen i dette dilemma. Han skal have alle om bord til at være med ellers går det slet ikke. Men hvem vil flyve gratis… selv for et børnehjem.

Milla ryster lidt i hjørnet af sit værelse, hun har koldsved over det meste af kroppen. Hun skriger ikke længere, mareridtet er forbi. Mareridtet med den gamle læge fra Alliance er ovre. Døren bliver låst op og ind kommer Francieska sammen med en fremmed. Hun går nærmere Mille med et bekymret udtryk men Mille kryber ind under sengen. Hun prøver forgæves at kalde hende ud men Mille ligger helt langs vægen. Hun vender sig mod den fremmede med et bekymret blik. ”Det bliver værre for værre for hver dag der går. Jeg er magtesløs, jeg skal vide mere om hvad de har gjort ved hende og hun fejler for at hjælpe hende.” Hun ser ned på hendes hænder. ”…og hun er ikke den eneste. Mange af disse børn har været på et af Alliancens hospitaler, men jeg kan ikke få lov til at få at vide hvad der er sket. Hvad de har fejlet og hvilken hjælp de har fået.” Hun giver sig næsten til at græde. Den fremmede ser på hende og sukker. ”Jeg skal tage det op med mit crew, men jeg kan ikke love noget.” De går sammen ud af døren. ”Vi har ikke meget vi kan betale måske lidt proviant men ellers.” Han nikker blot og går mod udgangen. ”Du høre fra os…”

*** Spillerne kommer til at spille på det lille fragtskib Lucidity som, for dem der har set serien Firefly, minder lidt om Serenity skibet og dets crew. Jeg er ikke stor fan af at spille med de originale karaktere fordi jeg synes spillerne bliver låst, så jeg skriver nye karaktere til jer.
Det er IKKE et krav at man kender til Firefly universet eller serien på forhånd.

Played at

ESFROAG (2015)


Send corrections for this page