Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Når sindet fejler

RPG system: LARP / Semi-live
Genre: Drama
Participants: 1 GM, 5-8 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Har du nogensinde tænkt på hvordan det må være at være sindssyg? Eller jeg skal måske nærmere sige at være erklæret sindssyg. Fanget i et sind du selv mener er raskt men som andre mener der er sygt. Hvem bestemmer hvad der er raskt og sygt og hvem kan se forskellen. Hvordan kan man vide nogen er sindssyg uden selv have været det. Psykologi… ha bare et navn. Sigmund Freud, en mand der lavede sit navn om Sigismund Schlomo Freud, se det lyder som en sindssyg person, selv navnet lyder sindssygt. Alle disse studier i hjernen men er sind og hjerne det samme, eller eksistere sindet for sig selv. Jeg kunne stille flere spørgsmål men vigtigst af det hele… er jeg sindssyg eller er DU sindssyg eller er vi alle?

Dette er et semilive-Live rollespil som vil foregå i kælderen. Spillet vil omhandle folk der indlagt på et sindssygehospital og folk der arbejder der.

Dette er et eksperiment fra min side, jeg håber I får en fed oplevelse men jeg kan advare om at stor del af oplevelsen skal komme fra jer selv og mellem jer som spillere.

Played at

ESFROAG (2015)


Send corrections for this page