Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

C A H X M

(AKA: Stof til eftertanke)

RPG system: Systemløst
Genre: Action, Efterforskning
Participants: 1 GM, 3-6 players

By

✏️Magnus Hegaard Hansen

Description

'Alting kan gå itu, alting kan gå i tusind stykker synger' radioen idet vasen falder på gulvet og smadres til ukendelighed. Hvilket måske ikke helt var intentionen.

Loungen spreder sig på gangen. Samme rutine. Koppen kommer ud, kaffen kommer i koppen, maskinen laver en lyd så man ved at den er færdig, og at man nu må tage sin kaffe. En meget fascinerende proces der afbrydes af en tanke. Hvad betyder det hele? Hvorfor? Da jeg stod op i morges vidste jeg ikke at jeg ville stå op igen her til eftermiddags, og da jeg stod op i eftermiddags fandt jeg hurtigt ud af at jeg ikke vidste om jeg ville stå op nogensinde igen. Men sådan er livet vel. Om lidt så sover jeg igen. Gad vide hvad meningen er med alt det her? At sove og at vågne, at leve eller sove, eller dø eller vågne.

'Det er sgu et godt spørgsmål'

Der er så meget jeg husker, og så meget jeg ikke husker. Jeg husker at jeg faldt i søvn kort tid efter det lettere hektiske mandagsmøde. Men jeg husker ikke at falde i søvn på min hovedpude. Jeg husker bare at mine øjenlåg føltes tunge, og at da de faldt i, stoppede jeg med at huske mere så længe jeg sov. Men er vel også meget normalt. Havde jeg råd til en doktor, en psykolog eller en læge, ved jeg faktisk ikke om de kunne svare mig på mine mange spørgsmål. Men jeg er heller ikke sikker på at jeg ville kunne forstå svarerne hvis de kunne. Mens jeg lægger mig til hvile dukker en sang op i mit hoved. Nogen må have sunget den for mig før. Måske mine forældre?

'Nu lukker sig mit øje,
Gud Fader i det høje,
i varetægt mig tag!
Fra synd og sorg og fare
din engel mig bevare,
som ledet har min fod i dag'

Mine sidste tanker inden mit øjenlåg lukkes er: Mor, Far, Mig, Gud og fædreland. Ting hvis betydning er blevet ændret totalt indenfor mine sidste par vågne timer.

Played at

ESFROAG (2014)
ESFROAG (2015)

TriviaSend corrections for this page