Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

VII: Griskhed

RPG system: LARP
Participants: 15-20 players

Organized by

JRK / Rollespilsfabrikken

By

organizerClaus Raasted

Description

5. marts 2022.

Efter indførelsen af Loven om Valgreklamers Frihed og den efterfølgende store valgskandale i 2015, hvor politisk manipulation af medierne og brugen af skræmmekampagner når nye højder, indføres i 2017 Loven om Valgkompetence, der betyder, at stemmeretten ikke længere automatisk tilfalder alle der er fyldt 18 år.

Nu stilles der nemlig endnu et krav, og det er et som rammer mange danskere - stemmeretten fratages enhver der er på en eller anden form for overførselsindkomst. Rasende studerende går på gaden og demonstrerer, bistandsmodtagere klager deres nød på lokal-tv og pensionister fortørnes rundt omkring i det danske land. Ingen formår dog at samle opposition nok til at få loven omstødt og den træder i kraft trods protesterne.

Men uroen ulmer og skellet mellem grupperne bliver større og større under den socialdemokratisk ledede SE-regering, og da det i starten af 2021 besluttes, at stramme reglerne for hvad der er overførselsindkomst endnu mere medfører det strejker og gadevold. Ikke siden slutningen af 2. Verdenskrig har Danmark oplevet samme grad af uro og 3. marts 2022 kidnappes Universitetsministeren af politiske aktivister.

For at løse krisen sætter en desperat regering et møde i stand, hvor en løsning skal findes. Mødet er mellem den største oppositions-organisation "En stemme, en stemme" og den særligt nedsatte Stemmekommision, der har fået mandat til at træffe afgørende beslutninger om stemmeretten.

Demokratiet er endnu en gang sat midlertidigt ud af spil, og bag lukkede døre mødes de to parter for at beslutte hvis stemmer skal høres i fremtidens Danmark.

Men hvad sker der hvis forhandlernes griskhed ikke mildnes af selvbeherskelse?

Runs

February 19, 2008, Trintatis Kirke ved Rundetårn, København: kl. 18.00-22.00

LinksSend corrections for this page