About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Det trettende klokkeslag

RPG system: Warhammer Fantasy Roleplay D10
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Rasmus Budde

Description

Den massive klokke af warpstone ringede 13 gange. De 12 kutteklædte skikkelser satte sig omkring bordet. Den 13 plads stod tom, reserveret til den hornede rotte. ”Det er på tide at sætte planen i værks” sagde en af dem med en høj pibende stemme. ”Alle tegnene har været der, første led må indledes. Mensklingerne står ikke en chance” forsatte stemmen. ” De går deres undergang i møde og vi, vi de sande herskere vil endelig opnå vores sande skæbne, som herskere!!” Grinede stemmerne manisk. ”Ja brættet er sat nu skal bønderne blot sættes i gang” hostede en dybere stemme. ”Kald dem ind.”

---

De findes!! De er dernede i dybet! Lige under vores fødder. De er fæle rotter, mandshøje og gående på bagbenene. De findes! Lige nu er de i gang med at planlægge vores ruin.
- Helmuth Dreizsel da han stod på bålet kendt skyldig for kætteri

I store huler og gange under jorden har de etableret sig med byer, fæstninger og veje. De lever i et samfund der er en perverterede form af vores. Disse Skavens eller rottemænd som nogen kalder dem er langt mere talrige end os. På nogle punkter er de langt mere advancerede med deres teknologi som er drevet af warpstone, meteor fra månen Morrslieb der har store magiske egenskaber.
- Passage om Skavens fra den uhellige bog Lieber Diablotiotica

Hah! Der findes ingen rottemænd, skavens eller hvad folk kalder dem. Det er ammestue historie som bruges til at skramme pattebørn og kujoner. Jeg vil give væk alt hvad jeg ejer den dag der kommer en rottemand herind. Hah ha ha!
- Byvagten Klaus Frietzdorf fra Nuln lige inden den store Skaven invasion af byen

Skavens findes skam! Men folket må ikke vide det. De kan ikke håndtere sandheden. Forstil dig hvad der vil ske hvis de vidste at under dem lever der en race som langt mere talrig og har et enkelt mål: at udslette menneskeheden. Nej det er bedst at pøblen ikke ved noget som helst!
- Ordensoverhovedet af Heskejægerne

Menskelingerne har for længe troet sig sikker ovenfor. Men nu er det på tide at vi indtager vores sande plads! De kan ikke modstå os, de har ikke en change! Ingen chance!! Disse mægtige skaven tropper vil slagte de ynkelige mensklige soldater. Disse mægtige krigsmaskiner fra Clan Skyre vil fjerne sprede rædsel i blandt dem. Dette kan ikke gå galt, slaget er så godt som vundet!
- Skaven Warlord Tiaq Squeeek lige inden den trejde Stirland legion slog skaven hæren på flugt

Played at

Krikkit Con XV - The Brædtspil (2010)


Send corrections for this page