About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Kuppet

RPG system: Fusion
Participants: 1 GM

By

✏️Casper Knudsen

Description

Rummet er halvmørkt. En gruppe mænd iklædt jakkesæt står samlet i midten. Der bliver røget, grinet og diskuteret alt fra Marilyn Monroe til Fords nye modeller. De har aldrig set hinanden før, men de har fælles interesser: penge, damer og biler. Tiden passerer, mændene tapper utålmodigt på deres på deres ure, indtil en dør bliver smækket på vid gab så sollyset afslører rummets sparsomme og slidte møblement, det kolde betongulv og en sjusket stabel af kasser i hjørnet.

Ind træder en korpulent mand i jakkesæt. Han bevæger sig tydeligt præget af alder gennem rummet til et skrivebord, mens han hilser på de andre ved at løfte hånden. Han rømmer sig, før han beder de andre om at samle sig omkring bordet.

”I ved alle, hvorfor i er her. Hvem i er, hvor i kommer fra, og hvilke kup I har været en del af, er overflødige informationer.” En af mændene fnyser misbilligende. Den gamle fortsætter uforstyrret: ”I skal ikke kende hinandens navne, ikke vide hvor i hver især bor, når i snakker sammen skal emnet ikke være gamle kammerater eller jeres første erobring. Snakken skal gå på den nærmeste fremtid og hvad i skal igennem” Han kikker rundt på de andre med et skarpt blik. ”I vil hver især få tildelt et nyt navn, Mr. A, Mr B. Mr. C osv. Er det forstået?” Et enstemmigt ja lød

”Fint Mr. A vær venlig og hent tegninger ude bag i min bil….”

Played at

DrageCon 17 (2013)
DrageCon 18 (2013)
DrageCon 19 (2014)


Send corrections for this page