About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Den plyndrede carnifex

RPG system: Hjemmelavet
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Thais Laursen Munk

Description

Looted Carnifex (sb): Fjollet joke fra Warhammer 40K 3rd edition. Idet at en carnifex (dengang de alien-ligendende Tyranids' største monster) var klassificeret som et køretøj (vechicle) kunne orker på papiret plyndre den og selv bruge den i deres hær.
Følg Imperiets eksperter imens de følger efter orkernes destruktive spor og forsøger at finde ud af hvad i alverden der skete.
Følg nogle orker, der rodede med ting, hvor selv de kom til at fortryde det.

Inkvisitoren kiggede på generalen, Mars' repræsentant og psykeren. Foran dem stod et enormt kort af galaksen op fra bordet, tegnet i lys. En rød cirkel tonede frem nederst i kortet, hvor omridset af et ork-hovedet tonede frem, også i rød. ”Hvad i alverden skete der?” Inkvisitorens ord blev ikke besvare. Alle fire af Imperiets eksperter var lige lamslåede.

Mek-drengen hamrede hårdt på styringsapparatet, imens at gnister sprang vildt omkring ham. ”HVA' I HELVEDE SKER DER?!?!” Den Store Boss brølede over kamptumlen imens at de hamrede ind igennem kaos tropernes linjer. En større energiladning på vild kurs gjorde at carnifexen brølede, bed hovedet af Khrones udvalgte general, inden den ramlede ind i en tank, hvor de begge væltede . ”IK' NOGET SLEMT BOSS!”

Generalen pegede på kortet, hvor at flere røde cirkler begyndte at tone frem på forskellige planter. Imens en grøn linje gik fra den ene til den anden. En perlekæde af destruktion. Hun smilede syrligt. ”Der har været i alt flere slag. Vi gætter på 5, måske flere. Orkerne har jævnet alt modstand med jorden, indtil de forsvinder her.” Hun pegede på den sidste røde cirkel. ”2/3 af afstanden fra Hellige Terra til udkanten af Imperiet i retningen mod Kanten.”

Narork Snotfug, den Store Boss kiggede ud over slagmarken. Han havde kunne se det hele fra udsigtsposten hvis det da ikke havde været for hans retarderede hjælpere. Retarderede idioter alle som en, som sammen stod i vejen, imens de glanede ud i horisonten. Retarderede hjælpere, som han var dybt afhængig af.
Mekanik Drengen, Mærkelig Drengen og Smerte Drengen. Sammen havde de plyndret en carnifex. De havde gjort hvad ingen andre orker nogensinde havde kunnet. De var dybt uduelige, men når de havde ham som leder ville de kunne fuldføre orkernes skæbne. Smadre resten af galaksen, for Narork var den sejeste leder i universet. Med sit nye våben, med hans carnifex ville han vinde orkernes endelige sejr Intet kunne gå galt.


Thais Munk har med ”Den Plyndrede Carnifex” skrevet er et fjollet scenarie , som oprindeligt var en intern joke imellem ham og Bjørn Porup Thomasen. Den plyndrede carnifex er et scenarie, som både hylder og gør grin med Warhammer 40K.

Played at

Hyggecon - Monster's Ball (2012)
Ude af ConTrol^2 (2013)
RusCon 23 (2015)

Awards

RusCon 23 (2015)

Winner, Årets master


Send corrections for this page