Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Snehvides Sorte Sjæl

RPG system: D6
Genre: Efterforskning, Gyser
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Michael Erik Næsby

Description

Hvad er det, der er hvid som sne, sort som Ibenholt og rødt som blod?

”Seriemordere er i virkeligheden slet ikke noget almindeligt forekommende fænomen. De er, næsten ligesom eventyrernes uhyrer, mest et udslag af vor trang til gys og uhygge. Men selvfølgelig findes de faktisk og virkelighedens historier ender ikke med at de gode lever lykkeligt til deres dages ende, tænkte agent White fra FBI’s Specialenhed, men han gik ad den snedækkede indkørsel op mod det store mørke hus på toppen af bakken.

White var filosofisk anlagt og mange af hans kolleger anså ham for at være sær, men i det mindste troede han hverken på eventyr eller rumvæsner. Det var hans dybe velovervejede overbevisning at mange af verdens store og små begivenheder var udslag af alting fundamentale meningsløshed. Han vidste godt at hans mørke livssyn vanskelliggjorde visse højere rangerede kollegers indsats for at indpasse ham i diverse arbejdsgrupper og projekt-teams. Tanken om disse velmenende menneskers mange anstrengelser på hans vegne var en af de få ting her i livet, der gav ham en vis entydig oplevelse af tilfredshed.

Der var blodspor i sneen.

Et besynderligt mord på en kendt fotomodel sætter jagten i gang. Men hvem jager hvem? hvad er egentlig galt med den unge dames mor? og hvad er det for noget med de syv små mænd, der dukker op hele tiden? Gys, investigation og action i et kringlet eventyr møder spillerne, der er medlemmer af FBI’s Special Investigations Unit på jagt efter en mystisk seriemorder. Spænd sikkerhedsselen og hold hovedet koldt; Dette er scenariet, hvor X-files møder CSI og derefter farer vild i en stor, mørk skov.

Played at

Ba-Con (2010)


Send corrections for this page