About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Ulvevinter (VC28)

RPG system: Ulvevinter

By

✏️Bjarne Sinkjær

Description

Den gamle mand løb over isen. Hans hivende åndedrag dannede tåger i natten. Bag ham kunne han høre dem. De halede ind på ham. ”Hellige Tyr”, hviskede han, ”Giv mig kræfter.. hjælp.. mod mine fjender. De må ikke.. få fat i det.” Han knugede tasken under armen. Han kunne skimte et silhuet i mørket. Et hus. Mennesker.! Med sine sidste kræfter træskede han af en klippe, mens han var ved at besvime af anstrengelsen. Det var et stenhus. En.. ruin. Han vaklede ind mellem de forfaldne mure. Med fem gode mænd, ville han kunne forsvare sig her.. Alene.. ville det blot blive hans grav. Bag ham hørte han ulvene hyle.. Angsten var som en sten i hans hjerte.

Da var det, at han så alteret i månelysets skær. En stor sten, lagt oven på to andre. Runer. Tegninger. Krigere. En vogn, trukket af to geder. En enhåndet mand, med en hornet hjelm. Manden vaklede hen til alteret og lagde hånden på tegningen. ”Tyr. Jeg..” Og stoppede. Mellem stenene var et smalt mellemrum. Resolut tog han tasken og skubbede den dybt ind i hullet. Her ville hornet være i sikkerhed. Nu skulle han bare lede dem på afveje. Riserne. Ulvene. Han lagde hånden på stenen, ”Tyr.” Så vendte han sig om og med fornyede kræfter løb han videre. Ud i natten. Han ville dø.. her på isen. Alene. Men hornet ville være i sikkerhed. Og der ville stadig være håb.

Ulvevinter bliver forhåbentligt udgivet på tryk i løbet af efteråret 2009. Ulvevinter er et nyt rollespil på dansk, specielt skrevet til de helt unge på 9-12 år. Rollespillet bliver på 60 sider og indeholder regler der er nemme at lære; beskrivelse af vikingeriget Tharos og dets historie, byer, konger og hemmeligheder; beskrivelse af mere end 60 venner, fjender og modstandere; og fem eventyr der sætter dig i gang.

Played at

Viking-Con 28 (2009)
Viking-Con 29 (2010)

Trivia

LinksSend corrections for this page