Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Improvisér din egen TV serie!

RPG system: Primetime Adventures

By

✏️Morten Lund

Description

Er der for meget skrald i seriezonen på tv? Har du set alle afsnittene af Buffy, Firefly, Alias, Lost, Gilmore Girls og The Shield? Svaret er nogenlunde simpelt: Lav din egen serie. Få din egen scene i spotlightet, følg din spilpersons udvikling gennem sæsonen, vær med til at påvirke de andres konflikter og send fanmail til dem der laver seje ting på skærmen. Vi starter fra bunden: Finder på serien og dens temaer, laver spilpersoner og et par vigtige NPC’er, og spiller nogen udvalgte afsnit fra første sæson!

Så husk din inspiration og tag et par gode ideer til en serie og nogen personer med – vi løber med det som de fleste syns lyder fedt!

Prime Time Adventures er et af de nye spændende spil i Indie-skolen. De bringer ofte spændende nye elementer til rollespillet, hvis man er mindet på at prøve noget andet end det man plejer. PTA minder dig om hvad det er der gør nogen TV-serier værd at se – og se igen: Spændende hovedpersoner og deres personlige udvikling gennem en sæsons afsnit.

Der er intet krav om at du kender til PTA i forvejen; det er hurtigt forklaret, og der er ikke meget at holde styr på. PTA lægger op til en hurtig spillestil, hvor din spilperson til dels er fælles eje: Alle er med til at definere konflikterne og kan påvirke dem. –og alle er med til at fortælle hvordan konflikterne bliver løst!

Played at

Krikkit Con Mk XIII (2006)


Send corrections for this page