About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Rovdyr i Rakaels Have

RPG system: Traveller
Genre: Sci-Fi

By

✏️Sven Münther

Description

Kære Søster,

Jeg skriver til dig, selv om jeg ved, du ikke får dette brev. Jeg skriver mest for at kunne samle mine tanker og holde fast på min rest af fornuft.

Først vil jeg sige, at jeg har det meget bedre. Den psykiater, du fandt til mig, var virkelig god for mig. Jeg er overbevist om, at de lyseblå piller, han har givet mig, virkelig hjælper. Jeg hører godt nok stadig STEMMERNE, men de er ikke så fulde af had mere. De taler ikke længere om at dræbe. Det var godt, at du fik lagt en dæmper på det, der skete den dag i Dunthrough Lufthavnen. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan du ordnede det, så jeg ikke blev anklaget for mord, men jeg forstår, at din indflydelse er stor. Jeg håber ikke, at episoden har belastet dig personligt på nogen måde.

Jeg var glad nok i starten for det arbejde, du skaffede mig. Sikkerhedschef for Rakaels Have Ekspeditionen. Du ved, at jeg elsker sikkerhedsarbejde. Og våben. Her har jeg et helt arsenal af våben, sprængstoffer, bodyarmors, osv. Og kun jeg har nøglen. Du kan tro, STEMMERNE var glade, da jeg så disse smukke våben. Der er blot et problem. Jeg har ikke noget at bruge dem til. Endnu. Men jeg er sikker på, det kommer.

Vi kom hertil for fire uger siden. Jeg går ud fra, at du har hørt noget om Rakaels Have? En planet, man regner med er terraformed af en ukendt race for mange tusinde år siden. De har også valgt at fylde planeten med pattedyr og fisk baseret på jordisk DNA. Men ingen rovdyr. Ikke et. Ikke bare et lille bitte et. Kun små, fredelige, nuttede planteædere. De fleste ikke større end en hare.

Selvfølgelig lod jeg mig ikke narre. STEMMERNE fortalte mig om Rovdyret, der lurer derude i det grønne vildnis. Trods protester lavede jeg elektrisk hegn om lejren, med kamera og automatisk skydende lasers. Men de andre tvang mig til at slå laserne fra i sidste uge. Bare fordi vores biolog ikke kunne overholde et simpelt forbud mod at gå uden for lejren efter mørkets frembud. De tror her er fredeligt. De tror her er sikkert. Men jeg ved bedre. Jeg kan føle, at Rovdyret er der.

Det var en skam, det lige skulle gå ud over biologen. Han er OK. Han er den eneste her, der er OK. Han giver mig ret i, at stedet her rummer en skjult fare. "Alle disse dyr er mad" sagde han. "Men mad for hvad?". Hvis han en gang kommer ud af autodoc'en, er jeg sikker på, at han vil støtte mig. Men de andre vatnisser stemte mig ned. Helst ville de helt af med både hegnet og mig. STEMMERNE siger, at jeg skal bruge mine våben til at overtage kontrollen med lejren. Men hvem skulle holde styr på de andre, når jeg sover. Desuden er det mod reglerne. Du sagde, jeg skulle følge reglerne. Frygt ikke, kære søster. Jeg kører den her efter bogen. Jeg skal ikke volde dig flere problemer.

På den anden side kan du stole på, at jeg er forsigtig. Rovdyret er derude. STEMMERNE bekræfter det! Jeg sover med alarmer, våben og fælder overalt i min hytte. Det, der er derude, skal ikke overliste mig. En planet uden rovdyr? Biologen tror heller ikke på det.

Den dag Rovdyret slår til er jeg parat.

Din Bror

Played at

Viking-Con 19 (2000)

Awards

Viking-Con 19 (2000)

Winner, Spilledernes Pris for Bedste Scenarie

TriviaSend corrections for this page