Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Kappestrid

RPG system: Live
Genre: Fantasy
Participants: 85 spillere

Organized by

Vølven

By

ArrangørHjalte Ipsen
ArrangørLise Rasmussen
ArrangørAnne-Marie Tange
ArrangørAnders Trolle (II)
ArrangørAslak Vainio
ArrangørSigne Winther

Description

I året 1078 gjaldede krigsråb atter engang over kontinentet Turan, da landet Goldwald angreb nabokongeriget Kadran. Goldwald led et svigende nederlag og kæmper stadig for at komme sig over det. Krigen var blot den seneste i en lang række af stridigheder på kontinentet og krigene truede med at sende Turan ud i en dyb krise. Kadran var efter sejren blevet den dominerende magt på Turan og kongen besluttede sig for at gøre en indsats for at sikre freden frem over. I år 1081 afholdt han derfor for første gang de Kadrinske lege i det sydøstlige Kadran på stedet hvor slaget mellem Goldwald og Kadran stod.

I legene kæmper repræsentanter for alle riger og Racer på Turan om handelsrettigheder, rigdom og ære. Håbet er at landene på denne måde kan mødes i fredelig strid uden blodsudgydelser og at man dermed kan opnå større forståelse imellem folkeslagene, at man igennem dysterne kan få afgjort tviste man ellers ville gå i krig for og at der kan skabes nye forbindelser i mellem landene når så mange højtstående folk alligevel er samlet på et sted. Legene bliver afholdt hvert 7 år og skal nu i år 1109 afholdes for femte gang. Den Kadrinske konge er død og den nye konge har kun siddet i 3 år. Hvordan vil det påvirke legene? Vil alle de tabende parter acceptere deres nederlag eller vil legene blot blive endnu en grund til at gå i krig? Er rygterne om at der kommer deltagere fra et kontinent langt fra Turan sande?

Runs

17. - 19. September 2004, Egebjerg Spejdercenter, Stenstrup

Links

Scenariets hjemmeside (på Archive.org): https://web.archive.org/web/20070721021522/http://www.kappestrid.dk/Send corrections for this page