About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Torden over Tortuga 3 - El Tigre

RPG system: LARP

Organized by

Solhverv

Description

Torden over Tortuga er et liverollespil med et højt tempo hvor hovedvægten er lagt på spænding, intrige, drama og da sandelig også action. Selv kalder vi det et sørøverrollespil med et glimt i øjet. Torden over Tortuga foregår på den lille ø Tortuga, et kanonskud nordøst fra Hispaniola, engang sidst i 1600tallet. Befolkningen på øen er en broget samling af pirater og dem som uheldigvis bare er strandet her af den ene eller anden årsag. Det drivende motiv for de fleste karakterer i Torden over Tortuga er at blive rige...stinkende, afskyelige, aldrig-arbejde-mere, kys-min-forgyldte-... RIG! Forhindringerne til dette er havet, mystiske tropesygdomme, spanske guvernører, skumle naturfænomener og ikke mindst ...ens kolleger i det blodige erhverv.!

Torden over Tortuga har en gennemgående humoristisk undertone men er ikke et humor, slapstick eller "bong" scenarie. Det er vigtigt at forstå at karaktererne ingame tager sig selv og deres univers alvorligt. Et godt "Aarrhh" er en djærv og mandig afslutning på en udtalelse og at komme til at klø sig i øjet med ens jernkrog er en alvorlig affære. Mange ting i ToT er særdeles morsomme set rent off-game men spillere må aldrig give udtryk for det in-game. I ToT er f.eks lysekronesvingende swashbucklere med blyantstynde moustacher; forliste søulke som har drukket alt for meget urin og lystmorderiske kaptajner der tager meget let på udbyttedeling HOT. Etbenede kannibalistiske læspende buddistmunke fra Svalbard er NOT. Torden over Tortuga er ikke en parodi over sørøver-genren men en kærlig og dybfølt hyldest til den.

Torden over Tortuga er ikke 100% historisk korrekt. Den gyldne pirat æra strækker sig fra starten af 1500tallet til midt i 1700tallet og Torden over Tortuga har alt det bedste med fra denne periode. Klædedragter og rekvistitter behøver ikke at være fra sidst i 1600tallet. De skal bare være fra den gyldne piratæra.

Kampreglerne, specielle evner o.s.v i Torden over Tortuga holdes meget simple. Reglerne er til for at give den maksimale rollespilsoplevelse og underholdning. F.eks skal specielle evner rollespilles og ikke bare deklameres. Underholdning, rollespil og showmanship er det primære i Torden over Tortuga

Vi ønsker også en broget flok af spillere i Torden over Tortuga, så alle spillere uanset køn, alder (dog min.15år), geografisk og foreningsmæssig tilknytning er mere end velkomne i Torden over Tortuga.

Vi glæder os til at se jer igen d.29-31 oktober 2004 til Torden over Tortuga, kap.3 : El Tigre.

AAhhrrrrr

Runs 🗺️

29. - 31. October 2004🗺️Tingløkkeskolen, Odense, Denmark

Referenced in the following articles

Kalenderen Page 20 25 (August 2004) Hareposten
Kalender Page 24 Nummer 01 (Oktober 2004) Rollespilleren

LinksSend corrections for this page