Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

U-359 - Projekt 613

RPG system: Live
Participants: 7 GM's, 47 spillere

Organized by

Rexfelt

By

ArrangørRico Elm
ArrangørBjarke Pedersen
ArrangørBjarne Rasmussen
ArrangørPia Wiid Jakobsen

Description

Året er 1963.

U-359s nye besætning har gennem længere tid været på træningsture i simulatorer og på skolebænken. Nu skal de for første gang i længere tid på søen til en af Sovjets største øvelser i ishavet nogensinde. Kaptajn Kaupas er ikke et sekund i tvivl om, at øvelsen bliver en succes. Øvelsen vil blive en ydmygende torn i øjet på NATO, da store dele af øvelsen vil foregå meget tæt på NATO-landet Norges nordlige farvande. Vesten vil ryste ved denne enorme magtdemonstration, og lære at frygt er den rette følelse at have for den stolte sovjetiske flåde.

U-359 er et levende rollespil der foregår på en sovjetisk ubåd i starten af 1960'erne. Der vil blive tilstræbt historisk korrekthed i alle henseender. Dog bliver selve plottet i scenariet fiktivt.
Scenariet kommer til at foregå på en ægte russisk ubåd fra tidsperioden, som ved hjælp af simulerede instrumenter og et varieret lydtapet vil få dig til at tro du er ombord på en af moder Ruslands mest dødbringende flådefartøjer: En ubåd af Whisky 5 klassen.

Forberedelse fra din side vil der ikke være meget af. Alt fra transport, udstyr og uniformer vil blive stillet til rådighed. Det eneste du skal gøre er at sætte dig grundigt ind i din rolle.
Scenariet vil blive afviklet 3 gange fra 12. til 22. marts 2004. Der er plads til 47 deltagere per afvikling. Hver afvikling vil have en varighed på ca. 48 timer, inkl. briefing og de-briefing.

Runs

13. - 15. March 2004, Ubåd, Nakskov (start København)
16. - 18. March 2004, Ubåd, Nakskov (start København)
19. - 21. March 2004, Ubåd, Nakskov (start København)Send corrections for this page