Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Dødens Engle

RPG system: Eget/Basic
Genre: Action, Thriller

By

✏️Mads Knudsen

Description

Det ligner ikke tolderne at stoppe mine varevogne, mine stoffer, mine PENGE, vi har jo en overenskomst... Nogen må stå bag dette. Er min forretning / familie blevet infiltreret? Eller har nogle af mine konkurrenter presset informationer ud af mine ansatte, eller... Mulighederne er mange, men der er andre og vigtigere sager, som jeg må tage mig af før... Om ikke andet vil hævnen være sød, som sædvanlig.

Hr. Hierano læner sig tilbage i sædet i limousinen, og lader blikket glide ud over ørkenen som farer forbi med 90 m/h foran de tonede ruder, hypnotiserende, drømmende. Penge, magt, stoffer, spænding, politi, angst, paranoia, hævn, livet, døden... En silkeblød hånd bringer ham tilbage til virkeligheden, og den opgave, som står foran ham. Bilen holder stille på "The Diner"´s parkeringsplads, en rasteplads nogle hundrede kilometer nord for den Mexikanske grænse. Hans livvagt bevæger langsomt hånden fra hans skulder og til sin hofte, imens hun flytter blikket fra sin arbejdsgiver til restaurationen, på en måde så hendes perfekte kurver og dimensioner træder frem i ørkensolens bagende, flimrende hede. Hun kan bag de tilstøvede ruder ane fem skikkelser, der sidder omkring et bord. Bag dem kan hun skimte sine to kollegaer, som er kørt i forvejen for at sikre, at de hyrede muskler ikke skaber nogle problemer, eller om ikke andet så holde dem fra det så længe Hr. Hierano er i nærheden. Hun vender sig atter om og nikker - De er alle ankommet, og så endda til tiden.

Inde i restaurationen er stemningen anspændt. De fem ser hinanden an, fremmede, kriminelle, koldblodige. Alle mærker de spændingen, som melder sig minutterne før, de afgørende informationer om et større kup bliver lagt på bordet. Den ene - en hvid mand iført sort jakkesæt - rejser sig langsomt og forlader lokalet. Energien, magien som fylder rummet, bliver midlertidigt brudt, da Hr. Hierano åbner døren og træder ind i selskab med sin livvagt - udyret og skønheden. Han sætter sig på den sidste ledige stol ved det massive egetræsbord, og øjeblikket efter vender "Jakkesættet" tilbage fra toilettet. Hr. Hierano læner sig frem i stolen og ser, en efter en, sine hyrede folk i øjnene. Han begynder derefter at tale: Mine Herrer..........

Played at

Viking-Con 19 (2000)


Send corrections for this page