Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Dødens åndedrag

RPG system: Spycraft D20
Genre: Efterforskning
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Thomas Jakobsen

Download

PDF Manus til scenariet (0,4 MB)
PDF Spilpersoner (1,0 MB)
PDF Clue Chain (0,1 MB)

Description

Direktøren på ”Firmaets” Las Vegas casino har modtaget en anonym mail:

**
”Du har fem timer til at overføre $10 millioner til min bankkonto.

Hvis det ikke sker, vil en dødelig virus blive spredt ud i Las Vegas. Størstedelen af byens indbyggere og gæster vil dø.

Du bedes gøre pengene klar med det samme. Kontonummeret vil du modtage om fire timer.

Den dødelige virus vil blive spredt med det samme, hvis myndighederne forsøger at evakuere byen.

Dette er ikke en tom trussel. Din familie er allerede smittet - og det er for sent, at redde dem. Men du kan forsat redde millioner af andre menneskers liv.”
**

Scenariet begynder en time senere. Der er fire timer til deadline.

”Firmaet” er en fordækt organisation med kontakter til både organiseret kriminalitet og forskellige efterretningstjenester. Spilpersonerne er samlet af ”Firmaet”. De skal forhindre at krisen udvikler sig til en katastrofe.


Fakta: Der er 1,6 millioner indbyggere i Las Vegas og op imod 1 million gæster i byen i løbet af en weekend i højsæsonen. Der er over 900 daglige afgange fra byens lufthavn til destinationer over hele verden.

Et luftbåret genmodificeret biologisk våben smitter normalt 90 procent af alle mennesker, som de kommer i kontakt med. Dødelighed er normalt anslået til over 95 procent af alle smittede.

Ved et målrettet terror-angreb mod Las Vegas forventes et dødstal på mellem 1 og 2 millioner mennesker, hvis der opretholdes en effektiv karantæne af alle smittebærer.

Bliver Las Vagas ikke holdt i karantæne fra omverdenen, kan et biologisk angreb sprede sig til alverdens storbyer i løbet af et døgn. Dødstallet vil i så fald være flere hundrede millioner mennesker.

Played at

Viking-Con 24 (2005)

Links

Scenariets hjemmeside med nærmere beskrivelse: http://www.skizofrenia.dk/2015/04/01/dodens-andedrag/Send corrections for this page