Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

I Mørke Er Alle Katte Grå

RPG system: D20/D6 ultra-light
Genre: Drama

By

✏️Peter Thestrup

Description

Group-dating. Fantastisk koncept. Lige så smart som net-dating, man får bare dated nogle flere mennesker ad gangen, og derved øget effektiviteten. Lige noget for de unge, smukke mennesker der er på vej fremad i livet og karrieren og ikke lige har tid til at involvere sig i lange komplicerede forhold.

Nemt, hurtigt og effektivt.

Medmindre man har ufine hensigter. Men det er der jo ingen der har; og specielt ikke dig, vel? Nej, det tænkte jeg nok. Du er bare et travlt menneske der har valgt at effektivisere dine tid, og ikke spilde den på unødvendige lange og irriterende forhold der alligevel ender galt.

Og nu skal I så mødes for første gang alle 6 hjemme hos en af deltagerne; du glæder dig lidt til at møde dem, men er også lidt nervøs - det er trods alt din første group-date.

Bare det er nogle søde og rare mennesker du ka' udnytte en lille smule.

Nemt, hurtigt og effektivt. Det er altså smart. Slut med at drøne rundt og spilde tid på at finde den rigtige krop…

"I Mørke Er Alle Katte Grå" er et [D20/D6 ultra-light] surrealistisk dating-drama scenarie der tager udgangspunkt i de mange dating-koncepter der har fået stor popularitet de seneste par år; 6 mennesker mødes til middag, lærer hinanden at kende og begår uhyrlige forbrydelser. Forhåbentligt overlever alle…

Played at

ConTakt II (2004)


Send corrections for this page