Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Why Doesn't the Empire Strike Back?

RPG system: Star Wars

Description

I en fjern galakse, næsten overset af den kejserlige krigsmaskine, finder vi Conoovar, en lille frugtbar planet egnet til næsten alle former for landbrug. Desuden besidder Conoovar en af universets største mineralforekomster.

Under imperiets fødsel, flygtede nogle af den gamle republiks tro tilhængere til denne fredsfyldte og ubeboede verden, i troen om at kunne forkaste grådighed, fortiden og hvad der ellers følger med Imperiets undertrykkelse. I skoven skulle "Det ny Samfund", som de kaldte det, opføres med deres egne love og deres egen indsats.
Med blod, sved og tårer byggede de et samfund der var både stærkt og solidt: faktisk gik alting strålende indtil...

På "Glædens dag" (dagen på hvilken man fejrer byen "Towns" opførelse), kom en kejserlig spion-sonde forbi, og straks kom Conoovar for kejserens ører. Med det samme beordrede kejseren udslettelse af "Town", samt udstationering af en garnison og undersøgelse af de økonomiske muligheder. Alt dette foregik i dybeste hemmelighed. Da det gik op for kejseren hvilke muligheder, der var i Conoovar, gav han straks ordre til opførelse "Campis 1 planet defender". C1pd var det nyeste skud på stammen i planet-forsvar. En stationær base med et forsvar stort nok til at kunne ryste selv Lord Vaders "executor" (super star-destroyer) af tronen.

Conoovar blev senere en af Imperiets store forsyningsplaneter, og der skulle gå adskillige år før at Conoovars navn kom for Mon Mothmas (alliancens overhovede) ører. Mærkeligt nok var det ikke alliancens efterretningstjeneste, der kom med informationerne, men Mon Mothmas private kilder. Der gik ikke lang tid før alliancen havde infiltreret Imperiets base på Conoovar og overtaget kommandoen.
Det undrede Mon Mothma at Imperiets forblev tavst og ikke indledte et enormt angreb. Måske vidste Imperiet ingenting, men det ville næsten være umuligt.

Derfor indkalder Mon Mothma nu fem af galaksens hidtil mest ukendte (HEROES) for at afsløre en eventuel fælde...

Played at

Vor Frelsers Con (1991)


Send corrections for this page