About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

AD&D Ravenloft (Spiltræf 91)

RPG system: AD&D Ravenloft

By

✏️Ole Wedel Thalund

Description

Vi skriver år 1368 DR (Dalereckoning), fredag den 13. oktober.
I har netop fået en fødselsdagsindbydelse fra Manfred af Dennik, hvilket har medført stor glade i jeres lille eksklusive party. Specielt paladinen Gunnar den Fredelige er opstemt, da hans bror nu fylder 40 år, og gaven er da også allerede indkøbt i en af Waterdeeps små snuskede forretninger. Her til morgen skal I afsted på den forhåbentlig fredelige sprejse, som skal føre jer til Dennik, en af gerne i den p-gruppe, der kaldes for Moonshae Isles. Det er koldt i vejret men rimeligt klart, og med svag vind kan der ses frem til en fredelig søfærd. Mon ikke at det bliver en god fest...

For første gang i Spiltræfs historie kan vi byde velkommen til et AD&D horror scenarie, som bliver spillet umiddelbart efter Call of Cthulhu scenariets af slutning. Vi vil prøve at sammensætte hold, så forvirringen kan holdes til det minimale og normale.

Det bør siges, at karakterene i partiet alle kommer fra Forgotten Realms. En af TSR's mere normale kampagneverdener. Dog vil det jo nok ikke vare længe inden at Ravenlofts tåger kan byde jer hjerteligt velkommen.

Jeres party består af: Gunnar den Fredelige, en 6 niv. paladin med en stor næse. Frode D'Bergerac, en 6 niv. ranger med rødt fuldskæg og diverse lidenskaber. Sigrid Ragnhildsdottir, en 7 niv. tyv, som er forelsket i Frode og desuden ikke kan klare at være alene.
Immar Orcslayer, en dværgisk 5 niv. fighter/cleric, hvis alder er begyndt at trykke. Sophokles the Fairy-hearted, en elvisk 6 niv. magiker, som er lidt af en dranker. Endelig er der Fundin Silkeskæg. Han er en gnomisk 5 niv. fighter/6 niv. tyv, der lider af en sygelig angst for at få hans næse uhjælpeligt i klemme. Han er desuden den eneste i partiet, som har en større næse end Gunnar. Fundin har faktisk et problem med at gerrme sig i skygger, da han altid skal sørge for, at hans 68 kubik-centimeter store næse også er gemt godt væk. Sammen danner de et team, hvis største lidenskab er at tampe på orker og trolde.

God fornøjelse.

Played at

Spiltræf (1991)


Send corrections for this page