About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Shadowrun (Spiltræf 91)

RPG system: Shadowrun

By

✏️Lasse Jensby

Description

Som sædvanlig sad de på deres yndlingsbar: "The Empty Bodybag". Kun en ting var anderledes. Deres noget ekstravagante magiker var med. I hans lyserøde jakkesæt og den hvide cashmirkappe og filthat faldt han en del uden for mængden. Han pillede sit hvide lommetørklæde op og lagde det på stolen før han satte sig.

"Bushman", negeren, der var let genkendelig på sine hvide tatoveringer i hovedet, kvalte et grin og gik op til disken for at bestille.

"Hvornår kommer mr. Johnson?" spurgte Halluhead, en decker, der var en smule paranoid. Den der havde set ham uden sit cyberdeck eller en pige i armene stod ikke i registeret.

Redlock, Bulldozer og Man-Under-Tree så alle op som på et tegn. Mr. Johnson stod lige ved deres bord med en æske under armen. Bushman listede sig ind på mr. Johnson og slog hånden på hans skulder og sagde "Velkommen!" Det gav et gibi mister Johnson, men han fik hurtigt fatningen igen. Bushman satte sig.

"En mand ønsker at se denne kvinde," mr. Johnson viste resten et billede af en ung, flot kvinde, "I live... eller død, men helst i live. I asken her er der nok spor til at I kan begynde at lede med det samme. Hvis I klarer denne opgave godt, sætter jeg jer øverst på min liste over 'samarbejdspartnere', mine herrer. Farvel!"

Played at

Spiltræf (1991)


Send corrections for this page