Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Knights of the Old Republic

RPG system: Star Wars D20
Genre: Action
Participants: 5 players

By

✏️Kim Holmstrøm

Description

Qui-Nar slukkede sit lyssværd inden den sidste droid havde ramt jorden. Han så sig omkring.

Overalt lå deres afhuggede kropsdele. Gnister sprang fra dem, imens deres sidste krampetrækninger ebbede ud. Hurtigt dannede han sig et overblik over slagmarken, alle hans våbenbrødre stod der endnu. Dette havde kun været et hastigt, samlet angreb, de måtte have mere at byde på, der måtte komme mere.

Men hvornår?

I flere måneder havde disse små angreb fundet sted i udkanten af byen Tailek. Hvem der stod bag, og hvad de måtte håbe at vinde, var endnu uvist. Vores opgave var at finde ud af det.

Der havde længe gået rygter om, at Sith-ordnen havde overlevet, at det havde lykkedes at holde sig skjult for Jedi-rådet i alle disse år efter den store krig.

Men hvorfor skulle de vise sig nu, og hvorfor her? Hvad ville den mørke side af kraften på denne lille ubetydelige planet, kun lige i udkanten af The Core Worlds? Uden ressourcer, uden strategisk betydning, uden noget som helst. Men hvem ellers havde midler til en længerevarende, tilsyneladende nytteløs, krig herude midt i ingenting...

Knighs of the Old Republic er et Star Wars scenario sat i den gamle republik.

Spillerne tager rollerne som et hold Jedi Riddere, sendt ud af rådet.

De har fået til opgave at finde grunden til, og stoppe, en række angreb på en planet placeret i udkanten af Republikkens territorium.

Her får du lov at lege helt!

Som de fleste ved er Jedierne magtfulde, og i tiden inden Imperiets regime var de galaksens vogtere, og rejste overalt for at opretholde lov og orden.

Men ondskab lurer overalt, og mørke magter er på spil, selv hvor man mindst venter dem.

Played at

Viking-Con 23 (2004)


Send corrections for this page