Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Hunt on Higron

RPG system: Star Wars

By

✏️Christian Peter Koch Sørensen

Description

For længe siden, i en fjern, fjern galakse....

Oprørerne har vundet deres første store sejr i slaget ved Yavin, hvor den mægtige kampstation Dødsstjernen blev tilintetgjort af et eneste skud fra den unge Luke Skywalkers X-wing. Dette ene skud tændte et nyt håb. Et håb der i dette øjeblik brænder over den undertrykte galakse og får modige mænd og kvinder til at melde sig under Alliancens faner. Et håb der nu risikerer at blive slukket lige så hurtigt, som det opstod....

En meddelelse er netop indløbet fra en agnet, der befinder sig på planeten Higron. En meddelelse, der med et har placeret en bombe under det spirende oprør; så alvorlig at Alliancens High Command straks besluttede at sende 6 af deres bedste folk afsted på en mission, der kan redde oprøret... eller slukke det en gang for alle!

Hunt on Higron er et klassisk SW-modul med alle elementer, der hører sig til. Der er masser af action og spænding, men også rig mulighed for rollespil. Da SW-rollespillets grundlæggende regler er ret enkle er regelkundskab ikke noget krav (men det vil selvfølgelig være en fordel). Det kræves dog, at man har set mindst en af filmene. Vigtigst er dog, at man holder af eventyr i bedste SW/Indy/Willow stil og at man kan tage det alvorligt - på en humoristisk måde.

Vel mødt, og må kraften være med dig!

Played at

DRF-Con (1990)


Send corrections for this page