About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Monster søges

RPG system: D&D 3rd Edition
Genre: Komedie

By

✏️Andreas Ravn Skovse
✏️Anders Kjær Sloth

Description

Velrenommeret, godt designet dungeon med fast, professionelt klientel på levels 2-17 søger monstre grundet nylig udbygning og naturlig afgang.

Tiltrædelse snarest muligt, senest d. 31/10. Løn og arbejdstider efter overenskomst med NOD, med mulighed for faretillæg. Individuelle lønforhandlinger og resultatløn efter NyLøn-princippet, hvorved vi belønner initiativ og gåpåmod. Mulighed for aktieoptioner. Medlemskab af Nydelses- og Dungeonarbejderforbundet [NOD] er påkrævet.

Vi forventer af dig; At du er engageret i dit arbejde, at du er serviceminded, at du har evnerne og lysten til at indgå i et team, at du har en attack-bonus på mindst +3, at du er professionel i din tilgang til arbejdet. Vi tilbyder: Spændende, afvekslende arbejde i et dynamisk og udviklende miljø, gode muligheder for avancement, arbejdsgiverbetalt sygeforsikring, fri plyndring af eventuelle ofre, muligheden for at arbejde sammen med mange andre racer mod et fælles mål. Vi søger alle racer, alle klasser og alle køn. Foretrukket alignment: Ond

Vareinformation: Monster søges er en slags efterfølger til sidste års succes, TMYDTMYL. Som sidste år lover vi ikke et stort plot, vi lover ikke gennemtænkte roller med interne relationer og personlige mål, vi lover ikke den store rollespilsoplevelse, der rykker dine grænser. Men vi lover smæk for skillingen.

Played at

Krikkit Con XI - Elgens Prøve (2003)


Send corrections for this page