Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

En faders hævn

RPG system: Fusion
Genre: Drama, Efterforskning

By

✏️Bjarke Fredskild Pedersen

Description

Nat. Strandvejen. Et hus i mørket. Bølgerne slår mod de store sten. Vinden i træerne.
Skridt i perlestenene. Hastigt. En Stige løftes, et vindue åbnes, en lysestage hæves.
Hånden knuger hårdt. Slagene rammer den lille pige hårdt, mange gange. De lyse krøller bliver mørke. I morgen er de røde, men her i natten forbliver alt gråt.
Hånden slipper. Vinduet lukkes. Stigen fjernes. Fødderne forsvinder over perlestenene. Solen begynder at stige over huset, og fortrænger det grå. En fader er på vej op af trappen for at vække sin lille pige. Men i stedet tænder de røde krøller om hendes hoved en flamme dybt inde i ham.
Når først vredens flamme er tændt, er den næsten umulig at slukke igen. Specielt når den brænder inden i et af de mest magtfulde mennesker Københavns underverden har set.
Hadet nærer denne flamme. Had kalder det værste frem i folk, og omkring dem. Fem mennesker har hadet kaldt frem fra skyggerne. De bærer nu vredens flamme frem for at brænde dem som tændte de første gnister med deres handlinger.
DU er en af de fem bærere af vredens flamme. Du skal sammen med de fire andre finde og tilintetgøre de som tændte flammen.
Det bliver som at finde en nål i en stak af nåle.
I en verden af syndere skal I finde den største…
Kort om scenariet: I Scenariet tager man rollen som en af fem håndlangere for en københavnsk mafiaboss, der har fået til opgave at finde hans datters morder og dem der står bag.

Played at

Orf (2003)
Orf (2004)


Send corrections for this page