Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Election Day

RPG system: Systemløst
Genre: Intrige, Komedie

By

✏️Mikkel Kaas
✏️Nick Price

Description

Som fem mand på dødsgangen sad de der i det spartanske lys fra en enkelt, sørgelig lampe mens de kæderøg cigaretter og drak den velsignede, sorte bryg, som Præsidenten havde taget med sig fra sit land under vandet. De stirrede alle på den lille bunke papir på midten af bordet, som var den et fladtrykt spøgelse, der hvert et sekund kunne hoppe tilbage i form og rive livet fra dem alle.

Bureaukraten tog en slurk fra den store kaffekop og lod den sorte bryg glide ned i den urolige mave, der noget brokkende tog mod endnu en dosis koffein. Hans blik gled over mod den unge pressesekretær, der roligt kiggede ud i rummet, mens hans fingre rodede rundt med et uset objekt under bordet. Bureaukratens irritation over pressesekretærens famlen rundt var blevet værre, fordi han selv var begyndt at ryste på hænderne. Stressniveauet var steget betydeligt, efter Præsidentens velklædte assistent en halv time forinden havde konstateret, at Præsidenten var klar til at holde sin tale til nationen og nu kun ventede på at modtage den.

Tågen fra cigaretterne rev ham i næsen, og de sure opstød var ikke længere til at holde tilbage. Med et opgivende suk rejste Bureaukraten sig op, gik hen til det indelukkede lokales fjerneste hjørne og kastede op i en tom skraldespand.

"Jeg har taget beslutningen. Jeg afleverer den. Jeg kan ikke mere."

Hans ord ramte de andre som en befrielse, og et næsten uhørligt suk flød gennem lokalet. Uden at tørre sig om munden samlede han talen op fra bordet og forlod rummet. Lyden af embedsmandens stemme nåede kun flygtigt resten af forsamlingen.

"Præsident Cthulhu, de er færdige med talen..."

Election Day er en fem timer lang tour de force udi kaffedrikningens ædle kunst - i denne inkarnation krydret med politiske intriger, satirisk humor og ihærdig doping af spillerne.

Election Day er målrettet mod kaffedrikkende rollespillere, der er i stand til at opretholde en hård disciplin gennem hele scenariet. Tissepauser er for børn.

Scenariet er en del af en planlagt doping-trilogi med kaffen som centrum og fraværet af en Game Master som et privilegium. Til denne første del kræves et fornuftigt kendskab til Cthulhu-universet og en blære af en anseelig størrelse.

Played at

Viking-Con 22 (2003)


Send corrections for this page