Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hvem Puler Pudlen?

Front page for Hvem Puler Pudlen?

RPG system: It Came from the Late, Late, Late Show
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Frank Oddersborg

Description

"Og her kommer nattens programoversigt for "The Late, Late, Late Night Show": Klokken sent kommer REKLAMER, klokken senere kommer REKLAMER og klokken endnu senere kommer "Supertanter på eventyr" - nattens afsnit hedder "Hvem puler pudlen"."

Samtidigt i TV-selskabet "KabelSkrot"s kontor står det klart for direktøren, at man faktisk mangler 4+1 skuespillere til nattens afsnit af "Supertanter på eventyr", fordi de 4 + 1 andre skuespillere er blevet indlagt på "den lukkede". Nu er gode råd dyre, men direktøren får det geniale indfald at indrykke en jobreklame i konkurrentens TV - så bliver den i det mindste set.

"KabelSkrot søger 4+1 skuespillere til omgående ansættelse i et spændende og godt betalt job. Talent er absolut ikke en nødvendighed, bare du er kvinde og mindst 60 år. Henvendelse skal ske til KabelSkrot - omgående - da vi tager de første 4+1, der melder sig."
--
System: et simpelt spille-system for et antal "skuespillere" og en instruktør - og store muligheder for kreativt og destruktivt lal.
Annonce: 4+1 spilleleder søges til skrot-scenarie. Ingen regelkendskab nødvendig!

Forfatter. Frank Oddersborg. Dette eventyr er så sygt, at selv Frank nægter at køre det. Derfor indrykker han en annonce i Spiltræf-folderen efter Spille-ledere der er friske på at være syge nok til at spille det.

Played at

Spiltræf IX (1993)
Viking-Con 16 (1997)
Spiltræf XII (2000)


Send corrections for this page