Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Skyggen

RPG system: AD&D
Genre: Fantasy

By

✏️Søren Jønsson

Description

Sneen fyger og vinden suser langs Nurl-bjergenes smalle stier. Vejret er ikke til rejser som denne. Hæren, som består af halvtres mand, er på vej mod Westhpahl - kongeriget Alrim's østligeste provins. Westhpahl er under belejring af Dergoth-tropperne; de frygtede røde lanser, og man frygter at minebyen vil falde i fjendens hænder inden vintren er omme.

Derfor var hæren blevet sendt afsted, 50 mand, heraf femten dværge-krigere og tre kamp-magikere. Det skulle være nok til at bringe byen og dens befolkning sikkert gernen vintren...

...Zackaron bandede for sig selv, hvordan kunne han bringe sig selv i en så tåbelig situation. Han var det største talent kamp-magikerne havde haft i årtier, og så havde han i et anfald af vrede kaldt en overordnet for en tåbe. Selv om Angrath var et fjols havde han selv været den største blandt taber. Nu var han tvunget til at tage med på et betydningsløst togt ud i ødemarken. På vej mod en landsby, hvor han ville være nødt til at beskytte bønder og guldgravere hele vinteren:

Han kunne have siddet med blandt "Rådet", som den yngste kamp-magiker nogensinde 1 og som om det ikke var nok, havde de givet har laveste rang blandt de tre magikere og derfor skulle han være med i vagtordningen ! Han sad nu ved et alt for lille bål, midt i Nurl-bjergene, sammen med et par stinkende krigere, to sindssyge dværge og en underlig Scout/Ranger - Tåbeligt - Tabeligt - Tåbeligt.

Played at

Spiltræf X (1994)


Send corrections for this page