About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Mambo

Front page for Mambo

RPG system: Amazing Engine Kromosome

By

✏️Bjarne Sinkjær

Description

Johnson så frem til en fredelig vagt. Der var sjældent problemer i SkolCorps boligkomplekser. Hvilken spild af tid at sidde vagt der ... Men intet måtte forstyrre de retfærdiges søvn. Johnson hentede sig først en kop kaffe. Så listede han den roman, han var i gang med frem. Med et fredeligt suk, satte han sig mageligt til rette i stolen.

Hans fredelige verden blev forstyrret 10 minutter senere, da døren fra opgangen blev skubbet med et brag! Johnson skyndte sig at komme på benene, men slappede af, da han så, at det var en af direktørerne. Hed han ikke Geier?? Der var nu noget helt galt med manden. Geier kom hen mod hans post med et udtryk, som om han havde set et spøgelse. "Sir?!, Johnson gik hen mod ham, "er De ok?" For første gang så Geier lige på ham. Johnson følte for første gang frygt, da han så udtrykket af vanvid i hans øjne. Frygten steg til panik, da Geier resolut trak en pistol.

Johnson prøvede at kaste sig i dækning, men han havde blottet sig, da han forlod sin post. Braget fra skuddet rungede i hans ører. Han kunne mærke en stikkende smerte i brystet. En evighed senere ramte hans krop gulvet.

Johnson prøvede at rejse sig, men kunne ikke. Han følte på brystet. det var vådt og varnmt. Forvirret kiggede han op på direktøren. Geier så triumferende på ham, hævede pistolen endnu en gang, og tog sigte. Johnson prøvede at trække sin tjenestepistol, men vidste han ville komme for sent. "Sir, nej!".

Geiers andet skud sendte ham ind i mørket.

Played at

Viking-Con 14 (1995)
EreCon (1996)


Send corrections for this page