About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Snapphaneland

RPG system: LARP
Participants: 80 players

Organized by

Bröd & Skådespel

By

OrganizerAlma Elofsson Edgar
OrganizerRosalind Göthberg
OrganizerMimmi Lundkvist

Description

SNAPPHANELAND er et rollespil om en lille landsby i det nordlige Skåne, der for nylig er blevet svensk. For nogle af landsbyboerne, betyder det intet hvis man er svensk, dansk eller skåning, mens det for andre betyder alt. Til stede er den svenske hær, der kræver loyalitet fra dens undersåtter - men også frihedskæmpere og misdædere i skoven, dem, de der af svenskerne kaldes snaphaner.

SNAPPHANELAND er et Nordic Larp med forudskrevne roller og relationsworkshops, arrangeret af Mimmi Lundkvist, Rosalind Göthberg og Alma Elofsson Edgar gennem foreningen Bröd & Skådespel.

SNAPPHANELAND är ett lajv om en liten by i norra Skåne, som nyligen blivit svenskt. För vissa av byborna har det ingen betydelse om man är svensk, dansk eller skåning, medan det för andra inte finns något som betyder mer. Här finns svenska armén, som utkräver lojalitet av sina undersåtar - och här finns frihetskämpar och ogärningsmän i skogen, de som av svenskarna kallas snapphanar.

SNAPPHANELAND är ett Nordic Larp med färdigskrivna roller och relationsworkshops, som arrangeras av Mimmi Lundkvist, Rosalind Göthberg och Alma Elofsson Edgar genom föreningen Bröd & Skådespel.

Runs 🗺️

6. - 9. June 2024🗺️Lajvbyn Berghem uden for Skillingaryd, Sweden: Danish and Swedish run

LinksSend corrections for this page