About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Kongebarn

Front page for Kongebarn

RPG system: LARP

Organized by

Rollespilsfabrikken

By

OrganizerAstrid Budolfsen
OrganizerJeppe Schiøtz

Description

Det er Kongebarnets første navnedag og det er nu et halvt år siden at Dronningen blev enke. Navnedagen fejres med stor festivitas midt i Kongeriget Danmark. Kirken og alle Storslægterne er indbudt til gilde. Udenlandske stormænd og kongelige er også dukket op, samt mange mindre slægter, bønder og pak. Dronningen afholder en jagt, kamplege, religiøse ceremonier og benådninger i anledning af Kronarvingens navnedag. Det er ikke mange år siden at årtiers borgerkrig sluttede med Dronningens kroning og ægteskab til en fra den anden fraktion, og alle der er kommet har noget de vil. Nogen søger mere indflydelse, nogen søger hæder, nogen vil have penge, nogen vil elskes, nogen vil benådes, og nogen søger hævn.

Scenariet foregår i "mytisk renæssance". Det vil sige at det er løst baseret på starten af 1500 tallet i Danmark og Tyskland og der findes troldtøj, ellepiger, feer og havfruer, men de holder sig i skoven og spiller ikke nogen central rolle.

Samfundet består af 5 klasser. Øverst er Kongeslægten, hvor Drotten (Kongen eller Dronningen) regerer landet. Det er et valgkongedømme, så Drotten er en fra Kongeslægten der er valgt af Storslægterne. I det næste lag er Kirken og Storslægterne. I det tredje lag er mindre slægter. I det fjerde lag er bønderne og i det sidste og nederste lag er pak (tyve, gøglere og tiggere).

Som gruppe kan i spille Storslægt, Mindre slægt, en del af Kirken, Udenlandsk kongelig med følge, Bondefamilie, eller Pak.

Storslægterne, Kirken og de Udenlandske kongelige med følge, er målrettet dem der gerne vil have en masse plotspil.

Bondefamilierne og Pakket, er målrettet dem der gerne vil have en masse hyggespil.

Mindre slægter er målrettet dem der gerne vil have lidt af begge dele.

Runs 🗺️

26. - 30. June 2024🗺️Ulvsborg, Asnæs, Denmark [cancelled]

LinksSend corrections for this page