Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Hele Danmarks Brian

Front page for Hele Danmarks Brian

RPG system: Vision Fusion
Genre: Efterforskning

By

✏️Palle Schmidt

Description

Det er en kedelig dag på bureauet. Intet at lave; kun Madonna og reklamer på alle 43 kanaler. En pæn midaldrende herre i gammeldags jakkesæt træder ind af døren med en stak aviser i favnen. Han spreder aviserne ud så alle overskrifterne kan ses: "Hele Danmarks Brian død af overdosis", "Danmark i chock: Brian død af knarko", "Sex og knarko dræbte Brian Lehman".

Manden i jakkesættet rømmer sig for at tale: "Se de svinerier, de skriver om min søn. I er detektiver, ikke? Så find ud af, hvad der dræbte min søn, så hans navn kan blive renset. Brian var professionel fodboldspiller - den bedste - han tog ikke knarko. Jeg er ligeglad med, hvad pressen siger. Omkostningerne betyder intet!"

FUSION er et supplement om en nær fremtid - Danmark i år 2008. Det er fem år efter "selvbeskyttelsesakten"s indførelse. Denne giver mulighed for, at kriminel efterforskning kan gennemføres af private - blandt andet af de mange nydannede detektivbureauer, der er opstået. Stemningen er dyster og klaustrofobisk uforudsigelig.

Detektiverne er Sikkerhedsholdet, de velklædte gulddrenge med udstyret og selvtilliden i orden. Deres kundekreds er forretningsfolk og firmaer i finanssektoren. Diskretion er en selvfølge, effektivitet er en garanti.

Played at

Viking-Con 11 (1992)


Send corrections for this page