About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Brian an'Ryags pludselige død

RPG system: Midgård - I fantasiens rige / Drager & Dæmoner 2. udgave (The Movement)

By

✏️Peer G. Duschner
OrganizerMartin Stachowski Winther (redigeret, Saga; The Movement)
🎨Jan Kjær

Description

Et lyn sønderflåede himlen, kortvarigt oplystes et imponerende fæstningsværk. Mørket vendte tilbage, sorte skyer dækkede selv månens kær, nu strålede kun lyset fra et enkelt vindue, i borgens højeste tårn, som en stjerne på himlen. En skikkelse anedes i lysets varme skær.

"Hvad skal jeg stille op?". Fyrst Corod stod ved vinduet og studerede vanddråbernes dans, mens regnen piskede mod ruden. "Bortførslen af fyrst Chollogs søn kan få katastrofale følger for Duin. Fyrsten holder mig personligt ansvarlig, fordi forbrydelsen skete indenfor mine grænser." Han begyndte hvileløst at vandre omkring i stuen. Alan an'Duin, slottets alkymist, rejste sig langsomt fra sit behagelige hvilested i lænestolen foran kaminen og sagde: "Tag det roligt herre, vi skal snart gøre en ende på alskens problemer med det forbryderpak". Corod lagde hånden på den gamle mands skulder. "Jeg beundrer din sindsro, Alan, men denne sag kan udvikle sig til nye stridigheder mellem Duin og Chollog." Alkymisten lo og strøg fingrene gennem sit fedtede hår. "Alt er under kontrol, den slags sager har vi folk til. Jeg hører, at der er fremmede i byen ..."

Dette scenarie er det første af sin slags på en con i Danmark. Der benyttes nemlig det nye rollespilssystem Midgård - I fantasiens rige, som er et af de få rollespil, der eksisterer på dansk. Turneringen kræver ikke kendskab til Midgård, da reglerne vil blive forklaret.

Played at

Viking-Con 11 (1992)

Articles

Brian an'Ryags pludselige død Page 10 Nr. 21 (Juni 1993) SAGA [dk]


Send corrections for this page