Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Den Ukendte Sult

RPG system: Storyteller System

By

✏️Søren Gormsen
✏️Brian Kjelstrup

Description

Dette Scenarie er tiltænkt som en introduktion til World of Darkness og Vampire the Masquerade fra White Wolf.

Handlingen udspiller sig i den Københavnske nat, en kold og blæsende November weekend i en meget nær fortid/fremtid. En mindre bioteknologivirksomhed rammes af et grimt uheld, som kommer til at have følger for de ansatte, langt ud over hvad de i deres vildeste fantasier kunne have forestillet sig. En ny og grum verden åbner sig for dem. En verden fyldt med intriger, vold og mord. De kommer ind i en verden som lever i skyggen af vores normale trygge tilværelse. Men som rækker langt ind i vores verden på måder som vi ikke kan forestille os:

Smerten rev i Annelise - Åhh, det gør så ondt... Kan høre nogen skrige...Hvad var der sket... Hun og Thomas havde siddet og arbejdet med prøverne, da lyset var gået ud. Det var blevet mørkt. Det var nok strømmen som var gået igen. Og så den mærkelige lyd, den hylende, pibende lyd! Det havde lydt som vinden. Så brølet og eksplosionen. Kan stadigt mærke glasskårene i ansigt og i hænder... Smerten kom igen, denne gang endnu stærkere... Hvad med Thomas... hvem er det der skriger.. Thomas? Smerten - den bliv kraftigere og kraftigere.. Kan ikke klare den mere.. ikke mere!

Mørket, det dejlige mørke... og lyset i det fjerne...Det kommer tættere på... Må nå lyset... Åhhh... Nej Nu er smerten der igen, den er stærkere den river og slider i ARHhhh... Valdemar? Er det Valdemar? Smerten... Valdemar kan fjerne den... Åhh, det er godt... Det smager... åhh så dejligt.. smerten aftager... Åhhh, hvad er det jeg gør!!!

Played at

Viking-Con 21 (2002)


Send corrections for this page