About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sagen om Dr. Slem

RPG system: Systemløst

By

✏️Dennis Gadgaard

Description

I "Traktaten af 1965 mellem Hemmelige Heltes Forening (HHF) og Skurkenes Infame Sammenslutning (SIS)" står beskrevet, hvorledes Helte og Skurke skal agere i forhold til hinanden og omverdenen. Baggrunden for dette var en kombination af et velfærdssamfund med plads til alle, selv infame skurke, og en erkendelse af, at vi ikke kan have, at folk sådan går og lægger storbyer i ruiner eller opnår verdensherredømme.

Løsningen blev oprettelsen af HHF og SIS samt et sæt uomtvistelige regler for deres virke. Skurke er fra SIS’ side pålagt at lægge planer af tilstrækkelig infam natur samt at sætte disse i værk. Planerne indsendes i god tid til godkendelse hos HHF, således at der kan afsættes helteressourcer til at forpurre dem. De lokale myndigheder gør alt, hvad de kan for ikke at blande sig, af frygt for at få problemer med advokaterne.

Sådan set fungerede systemet fint i mange år, indtil det uundgåelige skete. Få måneder efter et nært katastrofalt forsøg på at holde en fælles julefrokost havde HHF for meget rod i papirarbejdet, og en sag var blevet syltet. Sagen om Dr. Slem blev ikke i tide tildelt de helte, der skulle til at stoppe Dr. Slem, og det varede ikke længe, før HHF havde advokaterne på halsen. En nydannet agentgruppe blev hastigt sat på sagen; HHF-4/B.

Denne historie er jeres udgave af, hvordan det gik, da gruppe B, fra HHFs afdeling 4 for begrænset samarbejdende agenter, fik overdraget Sagen om Dr. Slem.

"Det er ikke et spørgsmål om målet nås, men hvordan det nås." -forfatteren

Played at

Con Dôme (2002)
Viking-Con 21 (2002)


Send corrections for this page