About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

How to host a murder in Africa

RPG system: How to host a Murder

Organized by

Solanum (IRIIB)

By

IRIIB (1999), Ålholmskolen, Hillerød, Denmark

OrganizerAnders Tychsen

Description

Gamle, kære, elskede onkel Mortimer var død. Den respektable mand, der i så mange år havde levet til glæde for alle i Kenya. Aldrig så man en mand, der gjorde så meget for andre og tænkte så lidt på sig selv.

Nu var han død.

Alle hans familiemedlemmer mødte op til begravelsen, alle udtrykte deres dybeste sorg. Så langt borte fra som Europa, Amerika og Rusland kom de for at sige farvel til deres onkel — og for at slå kløerne i den enorme arv, den excentriske rigmand efterlod.

Så en aften samledes de tolv, der havde ret til arven, omkring det hæder- kronede familiespisebord for at lytte til onkel Mortimers ven og advokat, Hiram Worchesters', vise ord i en fattet og rolig stemning. Inden desserten blev serveret, var det første mord begået.

Hvem var onkel Mortimer egentlig? Hvilken rolle spiller advokaten i affæren? Hvilken forbindelse er der mellem en restaurant i Nairobi og det tidligere Sovjetunionen? Og ikke mindst: Hvem er morderen?

For at deltage i dette scenario behøver du ikke at have spillet liverollespil før, men det er absolut en fordel. Hvis du er til Hack 'N Slash, er dette absolut ikke noget, der vil tiltale dig. Vægten er lagt på spænding, intriger og paranoia - samt lidt humor i ny og næ.

Played at

IRIIB (1999)


Send corrections for this page