About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dysselhjem

RPG system: LARP
Participants: 120-140 players

Organized by

Hamillmark

Description

Langt nord for Hamillmark ligger landet Dysselhjem som er beboet af mennesker og elvere. Landet er koldt og fladt og dækket af store skove. I små bygder lever menneskene, der meget minder om de mennesker man møder i Hamillmark, men de forekommer mig at være mere robuste og alle med blå øjne og lyst hår og måske også en kende mere primitive. De fleste dysler lever blot af landet, men dyslerne er også dygtige handelsfolk som har grundlagt et stort handelsimperium med centrum i hovedstaden Dysselstad. I dyslernes små og hurtige skibe sejler de verden rundt og bringer fine stoffer og krydderier med sig hjem.
Dybt inde i de mørke skove lever skovelverne i stammer. Kun få har set dem da de lever meget skjult og oftest er fordybede i deres egne sager og i deres tilbedelse af naturens fuldkommenhed. Hvor mange elvere de egentlig lever i Dysselhjem er der ikke nogen der ved, men hver gang skoven eller mennesker står i en pinipel situation dukker der altid en elver op af skoven for at hjælpe og afgøre.

Øst for Dysselhjem ligger Krolgård, et dystert og goldt land beboet af orker og trolde. Både orker og trolde fylder meget i omgivelserne og der er begrænset plads i Krolgård. Derfor har en gruppe orker samlet sig om målet at skabe en fremtid i Dysselhjem hvor der skulle være godt med plads til en orkklan. Ledet af Garrock Kazackor er gruppen trængt forbi grænseposterne og har bevæget sig ind i landet for at find et passende sted til en lejr...

Den østlige del af Dysselhjem er næsten ubeboet...

Referenced in the following articles

Hamillmark Page 19 Nummer 09 (Marts 2007) Rollespilleren
Hvor spiller du og hvad har du på Page 32 Nummer 09 (Marts 2007) Rollespilleren

Trivia

LinksSend corrections for this page