About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Haeven - Det Tredie Folk

RPG system: LARP
Participants: 200 players

Organized by

Ravnsholt Reopos

By

OrganizerIsabella Toksværd Kaaber

Description

To måneder er gået siden, den lille by Haeven, igen blev et med resten af verdenen Praedia. Stemningen er trykket omkring bålpladsen, alt virkede så uoverskueligt, selv borgmesteren, som ellers var kommet ved godt mod, selv efter sin datters død og de onde rygter der gik fra mund til mund i byen. Hvem havde ellers holdt modet oppe hos folket, Alazar var den der havde prøvet mest intenst. Og så var der selvfølgelig Trunte, ingen kunne løfte håbet mere end hende. Men alligevel var stemningen trykket efter byråds mødet.

Hvad skulle de dog gøre? Lige meget hvor langt de kiggede, var der intet andet end tæt skov i den ene retning og kom man lidt igennem skoven, kunne man skimte ørken så langt øjet rakte. Hvad ville der ske så snart de tog det første skridt ud på det varme sand? Ville de blive stormet med det samme? Hvor stor var Lynzias hær egentlig blevet?
Rygterne gik om at Haeven var Paedias sidste håb, at Androgynia sidste gnist levet i dette folk. Det eneste håb mod ondskaben. Var det virkelig sandt? Ikke mange troede på dette, det var blot en historie nogen havde fundet på, for at lette lidt på stemningen i den ellers så glade og tætte by.

Ja engang havde de været tæt, men det kunne man ikke længere sige. Skovelverne, som ellers var flyttet tættere på for måneder siden, havde nu trukket sig tilbage igen. Vildelverne, der ellers havde holdte til lige udenfor byen, havde nu samlet en stamme i skoven, blev der sagt med sagte hvisken rundt om i krogene. Man så ikke meget til dem længere, de som før var blevet trygge ved hele byens kultur, var nu blevet sky og løbet længere bort. Galnings børn, var nu svære og svære at finde, orkerne var også flyttet længere væk.

Nu hvor at det var deres eneste redning, at være tætte og arbejde sammen, var alt håb nu væk i deres hjerter og aldrig havde de været så splittede og spredte. Få grupper i byen forsøgte på alle måder at samle folket, men forgæves. Få nye kom til, disse få blev til flere og folket blev mere og mere utrygge. Alle disse folk kunne ligeså godt være af Lynzia tro og man kunne vågne en nat ved, at alt var sat i brand, og de sidste overlevende ville blive dræbt på deres allerede redte dødsleje. Et sted virkede det som om byen var gået i vente position. Ventende på, at døden skulle banke på deres port….

Runs 🗺️

17. - 21. July 2007🗺️Spejdercentret Sct. Georg, Særløse Overdrev, Hvalsø, Denmark

LinksSend corrections for this page