About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Fort Nowhere

Front page for Fort Nowhere

RPG system: LARP

Organized by

Dystopia Entertainment & Einherjerne

By

✏️Allan Andersen (Spildesigner, GM og hovedansvarlig for Scenariet)
✏️Martin Duus Hjellnes (Spildesigner, GM og hovedansvarlig for Scenariet)
🎨Jens Feveile (Fotografi og redigering)
📰Andrea Hvidtjørn (Visuelle designs, model, støtte og tester)

Description

Story

Fort Nowheres leder har kaldt til samling. I krogene bliver der hvisket om et kæmpe togt mod en fremmed oase. Nærliggende stammer er nu strømmet til Fort Nowhere, ivrige efter at rage ran og goder til sig. Men hvem vil lede og hvem vil følge? Hvem vil udmærker sig i Fort Mesterens øjne og hvem vil blive forfordelt? Kan freden holdes når rivaliserende stammer skal være så tæt på hinanden og posterne skal fordeles?

Fort Nowhere er et konflik scenarie, der udspiller sig i dagene op til, at den lokale by (eller “Oase”) skal sende en større gruppe folk afsted på togt mod deres naboer. Fort Mesteren, den øverste leder af området, har sagt, at han vil udnævne en “Primus” som er personen, der skal lede togtet. Det er nu op til stammerne at imponere Fort Mesterens Rådgivere i byen og vise, at de egner sig som leder gennem kløgt, styrke eller tjenester.

Rådgiverne skal senere i samråd med Primus udvælge tre personer som får togtets undertitler og dermed sammensættes den endelige ledelses af togtet.

Vision

Fort Nowhere er et scenarie, der er skabt ud fra ideen om, at rollespil og indlevelse er i hovedsæde, med så lidt elementer fra offgame verdenen som muligt. Danske kroner er holdt ude af spillet, deltagerprisen er holdt lavt så man kan fokusere på udklædning og lejr, mad laves ingame for at skabe en troværdig oplevelse af overlevelse og arrangørerne er sendt i spil, så man kan interagere med spillet uden at forlade området.

Bag kulisserne ønsker vi et scenarie som er relativt let at gå til, som er gennemskueligt og som kan favne bredt i sin spiller appel.

Runs 🗺️

18. - 21. May 2023🗺️Dystopia Entertainment, Mørkedalsvej 28, Vejle, Denmark

LinksSend corrections for this page