About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Ridderprøven!

Front page for Ridderprøven!

RPG system: LARP

Organized by

Eventyrridderne & Østerskov Efterskole

Download

🖼️ Opgavetekst (0.4 MB)
🖼️ Opgavekort (0.5 MB)

Description

Kære unge ven. Du er blevet udvalgt

Der er ikke mange der ved det men de gamle ridderdyder eksisterer stadigvæk. Løvens Orden er en gammel ridderorden som observerer unge mennesker for deres potentiale for godhed og ridderlighed. Ordenen udvælger børn, som har opført sig godt og nobelt og tilbyder dem mulighed for optagelse i Løvens Orden.

Men optagelsen er ikke nem. For at blive optaget som ridder, skal man bestå prøver indenfor styrke, udholdenhed, intelligens, kærlighed, behændighed og samarbejde. Du unge ven, er inviteret til disse prøver! Sammen med dine venner skal du gennemgå Ridderprøven og se om I er værdige til at blive slået til Riddere.

At blive Ridder

Der er 8 opgaver i Ridderprøven. På bagsiden af kortet her kan du se, hvilke poster der er. Men som en sand ridder, skal I gå på opdagelse og finde posterne i den rækkefølge, som I ser dem. For hver bestået opgave får I et stempel, alt efter hvor godt og ridderligt I har gennemført prøvelserne.

Når I har gennemført de prøver, som I har tid og kræfter til, så find Østerskov Efterskole teltet, og aflever jeres ark der. God vind med jeres prøvelser

Played at

Fantasydage på Garderhøjfortet 2022 (2022)


Send corrections for this page