About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dem Vi Mødes Som

RPG system: LARP
Genre: Drama, Gyser, Thriller
Participants: 1-2 GMs, 6 players, GM agere tjenere/kokke

Organized by

Elysion

By

✏️Mika Larsen (Forfatter, Designer, Afvikler, Kok)
✏️Ann Christensen (Forfatter, Designer, Afvikler, Scenograf)

Download

PDF Scenario (0.2 MB)

Description

”Dem vi mødes som” er et middagsscenarie inspireret af World of Darkness, der handler om en gruppe barndomsvenner, der har mødtes over årene og holdt gamle kontakter ved lige. Efter de er blevet til vampyrer, er de fortsat med at mødes, og i aften mødes de igen for at diskutere ulivets gang. Under scenariet skal man forholde sig til ny information, idet ens karakter kommer i tanke om glemte minder. Et scenarie om identitet, selvindsigt og drama, i én lækker pakke.

Til scenariet spiller du en af de 6 venner, som er inviteret til middag hos den 7. ven, John. Men hvad sker der, når John ikke er til at finde?

Vores vision er et lille, intenst scenarie, hvor der er spil på følelser og drama. Et rollespil, hvor man kan udfolde en præskreven karakter, der har masser af albuerum. Et deep dive ned i menneskets psyke og dets mørke, der kan være med til at udfordre én selv med anderledes rollespil, i et trygt og intimt rum.

Du kan forvente: Præskrevne karakterer, hvor flere oplysninger om karakteren først vil dukke op under spil. En 3-retters middag inkl. drikkelse. Workshops, hvor du lærer dine medspillere at kende, og hvor der er fokus på tryg deltagelse i scenariet. Arrangører, der er entusiastiske og gerne vil tale/skrive med dig om spillet og din rolle.
Du skal være indstillet på: At spille på flere niveauer af karakteren; karakterens “maske” slipper undervejs, og karakterens følelser skubbes til overfladen, hvilket kan undergrave karakterens egne mål.

Bemærk: Ønsker du at opstille scenariet, så kontakt larsen.mika@gmail.com eller annscenarier@gmail.com for det resterende spilmateriale.

Runs

27. - 26. June 2020, Lønvejen 12, 8000 Aarhus, Denmark
July 11, 2020, Lønvejen 12, 8000 Aarhus, DenmarkSend corrections for this page