About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Os vs Dem

RPG system: LARP
Participants: 1 GM, 20-30 players, + 2-3 hjælpere

Organized by

Elysion

By

✏️Cecilie Rud Glasdam (Forfatter, Designer, Afvikler)
👍Alex Berg (Kok)
👍Mikkel Sindbæk (Kok)
👍Ann Christensen (NPC)

Description

“Scenariet foregår i en opdigtet by i America i Willsdale. Willsdale er en by, som spillerne selv definerer. Der er derfor muligt for spillerne at sige, at de sover i en park, ejer et diskotek og så videre. I byen er der bandekrig imellem to grupper, som er opdelt til at være “de rige” og “de alternative”. Denne bandekrig har foregået i flere år og i løbet af årene har identiteten af opdelingen af gruppen også ændret sig. Hvordan og hvornår banderne egentlig opstod vides ikke, men der er mange rygter i omløb. Byen har deres egne uskrevne regler, som alle opretholder. De uskrevne regler er således: – Ingen drab – Ingen kontakt til politiet – Ingen indblandelse af de neutrale. Alle vælger selv, hvorvidt at de er med i en af banderne eller ej. Dem der ikke er med i en gruppe kaldes de neutrale, men det er også tydeligt, at disse holdes udenfor. De inviteres ikke med til møderne eller festerne, da de ikke er til at stole på. Deres loyalitet ligger nemlig kun ved dem selv og ikke ved banden. Noget begge bander ser ned på.
Der har altid været konflikt imellem de to bander og det er tydeligt at medlemmerne i hver bande ikke kan med de modstående medlemmer. Der er skabt en os vs. dem mentalitet, som kun er blevet forstærket i løbet af årene. Men noget har pludselig ændret sig i den ellers interne by Willsdale. En udfrakommende gruppe er begyndt at komme der, som gruppen ønsker Willsdale under deres magt. Denne gruppe kaldet The Razors følger ikke de uskrevne regler, som ellers har været i byen og banderne imellem. De har både dræbt Tristan Owens fra “de alternative” og fået smidt Linette Williams fra “de rige” i fængsel.
De to bander har derfor aftalt at mødes på et neutralt sted, for at prøve at finde ud af det. De bliver nød til at finde ud af det sammen, så de kan stå imod den fælles fjende, som er The Razors. Men kan de to bander aftale en våbenhvile og arbejde sammen efter så mange år med konflikt? Det må aftnen vise.”

Runs 🗺️

September 22, 2018 - September 22, 2019🗺️Skovvangsvej 127, 8200 Aarhus, Denmark


Send corrections for this page