About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sidste åndedrag

RPG system: Hjemmelavet
Genre: Action, Drama, Efterforskning, Fantasy
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Magnus Hegaard Hansen

Description

“Enden var nær. Jordens sjæl svandt, og vores verden blev langsomt revet I stykker. Vi købte os selv noget tid. Men jeg spørger stadig mig selv – var det det værd?”

Verden er drænet for liv. Havene er udtørret, skovene og markerne for længst døde, og den golde jord er mange steder revet fra hinanden i store sprækker, eller mast sammen i enorme tinder. I denne verden hersker en overklasse af noble i deres små bystater, med hjælp fra deres rigdomme, og deres faste håndgreb om den Udødelige Kunst at manipulere sjæle. Bonden sælger år af hans liv for endnu en høst. Smeden sælger hans evner med en hammer, bare for at fodre sin familie. Tiggeren sælger sine kæreste minder til noble, så de kan varme og underholde sig med dem på lange, kolde aftener. De Viljeløse vandrer på gaderne, uden formål med deres skridt eller liv i deres øjne. Og alt imens lever de Udødelige i synd, længere end nogen bør, i fest og i frås mens folket omkring dem sulter.

Men nu skal det ende.

I hvad der kaldes Det Sidste Åndedrag af de Vestlige Vidder, i byen Rosun, findes en Udødelig Konge myrdet på sin trone, umuligt som det lyder. Rygterne går, og håbet spirer i folkets hjerter, alt imens en stemning af oprør rejser sig som dis. Snart samles en lille gruppe folk for at planlægge adelens fald, og byens befrielse.

Velkommen til revolutionen.

’Sidste Åndedrag’ er et spil fyldt af drama, spænding, action, og mysterie. Det er sat I en mørk fantasy-verden hvor noble bestemmer hvem der lever og dør, og et desperate folk sælger hver en del af deres væsen for at overleve. Det er et spil om revolution, og om de moralske dilemmaer man kan stå i, når tingene ikke går som man havde regnet med.
Det er et spil for dig der kan lide den mørkere side af fantasy, ikke at vide hvem du kan stole på, høj satset spænding, moralske dilemmaer, og ikke mindst for dig som synes det lyder spændende at fordybe sig i denne verden og karaktererne i den.

Så tag en dyb indånding, og kom.
Det kan meget vel blive din sidste.

Played at

ESFROAG (2021)


Send corrections for this page