About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Codenames

RPG system: LARP
Genre: Action, Drama, Efterforskning, Komedie, Thriller
Participants: 10-12 players

By

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Description

Du er ung, du er Harvard-optaget. Dit liv på Harvard skal snart begynde, og med din ungdomsfrihed og Harvardkulturen, der følger broderskaber, søsterskaber, klikker og loger. Det er underligt endelig at være der, og du ser frem til at lære folk at kende, for du ved at næste generation af indflydelsesrige mennesker møder hinanden på Harvard.

Der er hvisken i krogene, der er rygter, der er myter og legender, historier og fortællinger - og den du interesserer dig mest for, er den hemmeligste af dem alle: Logen. Mange siger det bare er en spøgelseshistorie, skabt for at gøre Harvard lukrativt i en tid hvor folk flokkedes til andre fakulteter, men du er sikker. Helt ind i knoglerne. Den findes og du vil være medlem!

Scenariet er et mystery young-adult scenarie, som sætter fokus på loyalitet, mod og intriger. Det strækker sig over Harvards 4-årige forløb, og vil bringe dig igennem studiepres, missioner og opgaver, og en hverdag som hemmelige logesøskende. En virkelighed, der på alle måder skaber en knude i maven - med god grund.

Hvad er det dog du har fået viklet dig ind i?
Overlever du overhovedet det her?
Hvordan bliver livet efter Harvard?

Vel mødt.

Played at

ESFROAG (2021)


Send corrections for this page